• Goede service
  • Snelservice aanwezig
  • Breed dienstenpakket

Gordijnen laten stomen in Vlissingen

Zoekt u nog naar een goede stomerij in Vlissingen om uw gordijnen te laten stomen? Bezoek dan zeker de Aquarette van Campenhout en geniet van onze uitstekende service. Wij zijn een onderneming met 40 jaar ervaring waardoor u zeker bent van een kwalitatieve stoombeurt. Naast het stomen van gordijnen, kunt u bij ons in Vlissingen ook terecht met al uw kledingwaren. Wanneer u bij ons binnenloopt, ontvangen onze medewerkers u meteen enthousiast en bedienen u met een service op maat.

Laat nu uw gordijnen bij ons stomen!

Gordijnen stomen in Vlissingen op een milieubewuste manier

Bij Aquarette van Campenhout werken wij graag volgens de modernste technieken. Milieubewustzijn staat dan ook hoog bij ons in het vaandel. Wanneer u uw gordijnen laat stomen bij onze stomerij in Vlissingen, weet u zeker dat dit op milieubewuste manier gebeurt. Naast gordijnen kunt u bij ons terecht met al uw mogelijke stoomopdrachten. Zou u graag een vloerkleed bij uw thuis nog eens grondig reinigen? Of heeft u een dekbed dat toe is aan een stevige wasbeurt? Geen probleem! Reken op onze uitstekende service.

Kom langs in onze stomerij

Of u nu langskomt voor gordijnen of kledij, wij beschikken over een snelservice indien u grote haast heeft bij een stoombeurt. Dan is het mogelijk om 's morgens voor 10.00 uur de stoomwaren binnen te brengen en ze later tussen 17.00 en 18.00 uur terug op te halen. Daarbij is een goed overleg met de klant essentieel. Neem daarom contact op met ons door te bellen naar 0118-419 165 of door langs te komen in onze stomerij te Vlissingen.