• Goede service
  • Snelservice aanwezig
  • Breed dienstenpakket

Kleding laten wassen

Uw kleding laten wassen doet u heel eenvoudig bij een stomerij. Aquarette van Campenhout is een ervaren stomerij en weet al 40 jaar lang zijn klanten tevreden te maken. Bij ons hoeft u zich namelijk geen zorgen te maken dat uw textielwaren onnodige schade oplopen bij de stoombeurt. Onze enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat wanneer u uw kleding wilt laten wassen, zij te werk gaan volgens de behoeften van het materiaal. Vervolgens haalt u de gewassen kledij snel en makkelijk terug op.

Laat nu uw kleding bij ons wassen!

Makkelijk en snel uw kleding laten wassen

In tijden als vandaag kunnen we er niet omheen dat we ecologisch te werk moeten gaan. Als stomerij is dit geen eenvoudige opgave. Daarom werken wij met de modernste machines en technieken om ervoor te zorgen dat ons waterverbruik minimaal blijft. Dat betekent niet dat de kwaliteit van de wasbeurt hierdoor vermindert. U kunt bij ons daarom op vertrouwen dat we al uw kleding, maar ook andere textielwaren zoals gordijnen of vloerkleden, grondig reinigen.

Vertrouw op onze voortreffelijke service

Uw kleding laten wassen, dat kan in sommige gevallen liever wat sneller gebeuren. Daarom geniet u bij onze stomerij van een snelservice. Wanneer u dit duidelijk afspreekt met onze medewerkers, is het mogelijk om voor 10.00 uur uw was binnen te brengen en deze later op de dag tussen 17.00 en 18.00 uur terug op te halen. Daarvoor neemt u het best telefonisch contact op door te bellen naar 0118-419 165 of een bezoekje te brengen aan ons filiaal in Vlissingen.