• Goede service
  • Snelservice aanwezig
  • Breed dienstenpakket

Textiel reiniging

Met al uw textiel komt u bij ons langs voor een grondige reiniging. Aquarette van Campenhout is een stomerij met al meer dan 40 jaar ervaring in het wassen van allerlei textielwaren. Onze uitstekende service zorgt ervoor dat u zorgeloos uw textiel bij ons afzet en rekent op een diepgaande reiniging. Met een stoombeurt weet u namelijk zeker dat het materiaal volledig ontdaan is van vlekken en viezigheden. Dan beschikt u weer over een textielwaar dat zo goed als nieuw is.

Laat nu uw textiel bij ons reinigen!

Al uw textiel voorzien van een grondige reiniging

U kan textiel van uiteenlopende aard binnenbrengen bij onze stomerij voor een reinigingsbeurt. Zo brengt u evengoed uw gordijnen binnen als uw overhemden. In alle gevallen gaan wij op een ecologische manier te werk. We weten dat we als stomerij veel behoefte hebben aan water. Om het verbruik hiervan te minimaliseren werken wij met moderne apparatuur. Op die manier trachten wij onze bijdrage te leveren aan een beter milieu. Ondanks dit, zorgen wij ervoor dat al uw kleding en andere textielwaren nog steeds voorzien zijn van een kwalitatieve reiniging.

Geniet van onze uitstekende service

In sommige gevallen zit er haast achter de reiniging van uw textiel. Dan is het mogelijk om gebruik te maken van de snelservice. Hierbij levert u uw textielwaren in voor 10.00 uur om ze later tussen 17.00 en 18.00 uur terug gewassen op te halen. Om hiervan te profiteren is het wel noodzakelijk om goed te communiceren met onze medewerkers. Neem daarom contact met ons op via het telefoonnummer  0118-419 165 of bezoek de stomerij te Vlissingen.