• Goede service
  • Snelservice aanwezig
  • Breed dienstenpakket

Trouwjurk stomen

Een trouwjurk stomen kan een delicate opdracht zijn. U wilt natuurlijk dat de trouwjurk er nog steeds even fraai uitziet als voor de stoombeurt en liefst in prachtig, ongeschonden wit. Ga daarom langs bij een stomerij met ervaring. Bij Aquarette van Campenhout stomen wij reeds 40 jaar lang allerlei soorten kledij en textielwaren. Wij zijn ons daarom altijd bewust van veelvoorkomende struikelblokken en voorkomen onnodige beschadigingen of een vervaging van kleuren. Wanneer wij uw trouwjurk stomen, vertrouwt u erop dat deze in veilige handen is.

Laat nu uw trouwjurk bij ons stomen!

Ecologisch aan de slag wanneer we uw trouwjurk stomen

Wanneer u bij ons uw trouwjurk binnenbrengt voor een stoombeurt, draagt u meteen een steentje bij voor een beter milieu. Wij vinden het namelijk bijzonder belangrijk om ecologisch aan het werk te gaan, ook bij het stomen van een trouwjurk. Aangezien dat stomerijen veel water verbruiken, trachten wij met moderne technieken dit verbruik te minimaliseren. Dat geldt niet alleen voor uw trouwjurk maar voor al uw textielwaren en kledingstukken.

Neem contact op met onze medewerkers

Een grondige schoonmaakbeurt van uw kledij, zoals bijvoorbeeld een trouwjurk, gebeurt altijd door deze correct te stomen. Wanneer u gehaast bent, kan dit ook snel gebeuren door middel van onze snelservice. Daarbij brengt u de kledij binnen voor 10.00 uur en is het mogelijk deze opnieuw op te halen tussen 17.00 en 18.00 uur op dezelfde dag. Neem daarvoor contact op met ons door te bellen naar 0118-419 165 of langs te komen in onze stomerij te Vlissingen.