• Goede service
  • Snelservice aanwezig
  • Breed dienstenpakket

Vloerkleed stomen

Voor een mooi ogend vloerkleed, laat u deze het best regelmatig stomen. Daarvoor rekent u dan ook op een stomerij die de kwaliteit van het vloerkleed behoudt. Bij Aquarette van Campenhout geeft u uw vloerkleed zorgeloos uit handen om hem later zo goed als nieuw weer op te halen. Wij hebben namelijk al reeds 40 jaar ervaring in stoomwerk van allerlei aard. Het stomen van uw vloerkleed zal daarom probleemloos verlopen.

Laat nu uw vloerkleed bij ons stomen!

Laat uw vloerkleed stomen op duurzame wijze

Wij vinden het bijzonder belangrijk als stomerij dat we milieuvriendelijk te werk gaan. Daarom weten we dat we als stomerij zeer bewust moeten omgaan met ons waterverbruik. Door gebruik te maken van moderne machines en technieken zorgen we ervoor dat ons verbruik minimaal blijft. Dat geldt niet alleen voor het stomen van een vloerkleed, maar ook bij onder andere het stomen van overhemden of een dekbed. Ondanks deze ecologische werkwijze zorgen wij er nog steeds voor dat de kwaliteit van deze schoonmaakbeurt onevenaarbaar blijft.

Reken op een vlekkeloos vloerkleed

Heeft u bijzonder veel haast bij het stomen van bijvoorbeeld uw vloerkleed of gordijnen? Communiceer dit dan met onze medewerkers en maak gebruik van onze snelservice. Dan brengt u het textielwaar binnen voor 10.00 uur en kunt u het diezelfde dag nog halen tussen 17.00 en 18.00 uur. Neem daarom contact op met onze medewerkers door te bellen naar 0118-419 165 of een bezoek te brengen aan ons filiaal in Vlissingen.